Comfy outfit-tips voor onderweg

Blog Comfy outfit-tips voor onderweg

Wanneer je een lange vlucht voor de boeg hebt, is het belangrijk dat je comfortabele kleding draagt. Soms schiet dit er een beetje bij in: je bent vooral aan het nadenken wat je mee op reis neemt in de koffer, in plaats van wat jij zelf draagt tijdens de reis. Niks is vervelender dan in een oncomfortabele outfit te reizen. Hieonder geven wij jou een aantal tips wat betreft een comfy reislook. 

1 Laagjes

Als je naar een zonnige bestemming vanuit het koude Nederland reist, is het handig om laagjes te dragen. In het vliegtuig kan het namelijk koud zijn, maar op de bestemming kan de temperatuur al erg verschillen. Ook bespaart het laagjes-dragen ruimte in de koffer. Je kunt ook een sjaal meenemen, die je kunt gebruiken als deken. 

2 Geen short

Een lange broek zit meestal nét iets comfortabeler dan een short. Bij een korte broek kun je het namelijk al gauw koud krijgen in het vliegtuig, en er bestaat een grote kans dat jouw benen gaan plakken aan de vliegtuigstoelen. Denk bijvoorbeeld aan een luchtige broek of een lange rok. Als je helemaal voor die comfortabele outfit wil gaan, is een legging een goede optie.

3 Praktisch

Heb je geen zin om jouw haar te doen voor een lange reis? Draag dan een Dsquared pet. Dit staat niet alleen stoer, het is ook nog eens praktisch! Ook is het handig om schoenen aan te trekken die je gauw aan en uit kunt doen, voor als je door de douane moet. Daarnaast bespaar je hier ook weer wat extra ruimte mee. 

Recente berichten