Dit zegt het sterrenbeeld Weegschaal over jou

Blog Dit zegt het sterrenbeeld Weegschaal over jou

De Weegschalen zijn geboren tussen 24 september en 23 oktober. De Weegschaal ziet graag spanning, avontuur en vernieuwing in zijn leven. Ze denken kritisch na en kunnen mensen goed lezen of ze te vertrouwen zijn of niet. Het zijn geen strijders, tenzij ze oneerlijk behandeld worden. Ze zijn namelijk laks. Wil jij weten hoe de Weegschaal fungeert in de liefde, op de werkvloer en wat de overige eigenschappen zijn? Lees hieronder verder.

In de liefde

Weegschalen geven veel om de mensen om hen heen. Ze vinden het belangrijk om anderen veel liefde te geven en vinden het zelf ook fijn om liefde te ontvangen. Anders functioneren ze niet goed. Weegschalen kopen graag verrassingen voor hun naasten. Ook zijn Weegschalen toegewijde partners en ze doen er alles aan om het hartje van hun partner te begeren. Over het algemeen heeft de Weegschaal ook het beste huwelijk. Afhaken komt niet voor in hun woordenboek. Bovendien kan de Weegschaal moeilijk alleen zijn en zijn erg besluiteloos.

Op de werkvloer

De Weegschaal is een fijne collega om in het team te hebben. Roddelen is volgens de Weegschaal not done en streven naar harmonie. Daar doen ze ook hun uiterste best voor. Ze werken graag, omdat de betekenis achter hun job veel waard is. Geld of succes is niet waar ze het voor doen.

Overige karaktereigenschappen

Weegschalen vinden het belangrijk om er aantrekkelijk uit te zien. Ze besteden graag aandacht aan plezier, kunst, cultuur en uiterlijk. Weegschalen doen er lang over om een beslissing te nemen: ze denken eerst goed na, voordat ze iets zeggen. Toch vinden ze het leuk om mensen ongemakkelijk te maken, door grapjes te maken die kwetsend kunnen zijn. 

Recente berichten